top of page
Female hands writing during a coaching session.

Psykologsamtal

Känner du också igen dig i att fastna i pratande istället för görande? Eller att du spenderar så mycket tid i huvudet så du tappat kontakten med dig själv och dina känslor? Tillsammans med vår psykolog får du möjlighet att möta dig själv på ett helt nytt sätt och börja ta stegen i riktning mot det liv du längtar efter.

Möt din psykolog

Female psychologist
Frida Zetréus Ställvik

Frida har arbetat som legitimerad psykolog i 7 år. Hon är utbildad inom både KBT och psykodynamisk terapi. Hennes favoritmetoder inom psykologin är Acceptance and Commitment Therapy (ACT) och Compassion Fokuserad Terapi (CFT).

Frida är också utbildad yogalärare, EFT-tapper och Breathwork-guide och ser fördelarna med att kombinera det mentala arbetet med det fysiska. Som person är Frida nyfiken, uppmuntrande och intuitiv och i arbetet som psykolog är det viktigaste för henne att skapa ett tryggt utrymme för dig, där du får utforska och möta dig själv.

I mötet med Frida finns möjlighet att kombinera psykologi med yoga, EFT-tapping och breathwork, men det är helt upp till dig.

 

Välkommen att boka ditt psykologsamtal nedan!

bottom of page