top of page

CDOTS
CORPORATE

Boost your workplace

Vi tror på att verklig förändring börjar på insidan. Därför har vi i flera år hjälpt ledare och arbetslag att hitta sin core genom andning, meditation och coaching. Att på riktigt synliggöra kopplingen mellan vår egen hälsa och det professionella livet är nyckeln till framgångsrika företag och människor.

Hör av er till mig så berättar jag mer!

Jessica Svensson, Grundare & VD Cdots Development

DSC08705.jpg
Black Background

BREATHWORK
AT WORK

Erbjud dina anställda förmånen att under en breathwork session landa i det parasympatiska nervsystemet och reglera stress och hormoner.

Våra deltagare lämnar våra sessioner med ett nytt fokus och ny inspiration. Studier tyder på att regelbundna andningsövningar, förutom att ge omedelbar effekt, även kan göra människor mindre känsliga för stress genom att permanent förändra hjärnans nervbanor.

BREATHING JOURNEY

Cdots Breathing Journey är ett specialdesignat program som tar ditt team till en nya nivåer under en period på 6 veckor. Under denna resa kommer ni att guidas genom våra olika klasser för att fullt ut uppleva och lära er att använda andetaget, skapa starkare sammanhållning och växa både som team och individer.

 

Mellan de veckovisa sessionerna får ni övningar via vår online plattform.

Black Background

MEDITATION
AT WORK

Låt Cdots ta med er på en guidad meditation för att stanna upp och låta kropp och sinne hinna ikapp med verkligheten.

 

När vi regelbundet utövar meditation och blir mer bekväma med de tankar och känslor som uppstår i samband med utmanande situationer så lär vi oss att reagera lugnt, eftertänksamt och empatiskt när vi ställs inför stress och utmaningar, något som kan vara särskilt värdefullt på arbetsplatsen.

EXECUTIVE COACHING

Coaching är en tankeväckande och kreativ process i samverkan mellan coach och klient. Detta är för dig som vill jobba med dig själv och utvecklas mot din högsta potential.

Vår coach tillika grundare av Cdots, Jessica Svensson, har lång erfarenhet som coach och ledare och har hjälpt mängder av människor att utvecklas med fantastiska resultat. Hon får människor att hitta styrkan i sig själva, stå stadigt på insidan och uppnå sin fulla potential. Jessica är certifierad NLP-coach samt diplomerad på en av världens främsta skolor, Gothia Akademi.

DSC05855.JPG

Benefits

Genom att integrera breathwork och meditation i din verksamhet kan ni förbättra de anställdas fokus, sömnkvalitet, kreativitet och stresstålighet, vilket leder till ökat välbefinnande och mental prestanda.

1. Focus

Breathwork och meditation förbättrar kognitiv förmåga och fokus genom att öka aktiviteten i prefrontala cortex, vilket ansvarar för koncentration och beslutsfattande. Regelbunden breathwork och meditation stärker mental uthållighet och koncentration under längre perioder.

3. Creativity

Meditation skapar ett tillstånd av avslappnad vakenhet, där sinnet är fritt från distraktioner och öppet för nya idéer. Breathwork kan ytterligare förstärka denna effekt genom att öka syresättningen i hjärnan, vilket förbättrar mental klarhet och innovativt tänkande.

2. Sleep Quality

Att uppnå en god natts sömn är avgörande för vår allmänna hälsa och välbefinnande. Genom att integrera teknikerna du lär dig under breathwork och meditation i din kvällsrutin kan du uppnå en mer avslappnad tillstånd, vilket är optimalt för att somna snabbt och få en kvalitativ sömn genom natten.

4. Stress Management

Kontrollerad andning och mindfulness hjälper att hantera stress mer effektivt, sänker kortisolnivåer och ger en känsla av lugn. Regelbunden practice ökar mental motståndskraft och förbättrar humöret under stressiga situationer.

DSC08182 Large.jpeg

En lokal utöver
det vanliga

Hos oss kan ni boka lokal för egna aktiviteter eller kombinera med vårat utbud av klasser och utbildningar. Här finns rum för både mindre möten och större sammankomster.

bottom of page