top of page
Female coach listening during a session

Coaching

Coaching är bra om du behöver guidning, hjälp med personlig utveckling eller har ett specifikt mål du vill uppnå. Med hjälp av olika verktyg, bland annat NLP-verktyg, hjälper vi dig med mentala omprogrammeringar, ett skiftat mindset och nya perspektiv som får dig att växa.

Utveckla dig själv!

Coaching är en tankeväckande och kreativ process i samverkan mellan coach och klient. Detta är för dig som vill jobba med dig själv och utvecklas mot din högsta potential. Vårt jobb är att hjälpa dig finna din egna kraft. Alla svar finns inom dig!

Vi rekommenderar att du bokar in 5-10 sessioner för att få ut maximalt av din utveckling. Efter dina sessioner kommer du att ha en större förståelse för dig själv och din omgivning, du kommer se livet med ett förnyat perspektiv och du kommer ha flera nya verktyg som kan hjälpa dig genom livet och alla dess nyanser.

Möt din coach

Female professional coach smiling
Jessica Svensson,

Jessica har lång erfarenhet som coach och ledare och har hjälpt mängder av människor att utvecklas med fantastiska resultat. Hon får människor att hitta styrkan i sig själva, stå stadigt på insidan och uppnå sin fulla potential. Jessica är certifierad NLP-coach samt diplomerad på en av världens främsta skolor,

Gothia Akademi.

Utbildning

  • Diploma in Professional Coaching

    2017-11-22 (Gothia Akademi)

     

  • NLP Business Communication Practitioner

    2017-11-20 (INLPTA)

bottom of page