top of page

Meditation

Ett fantastiskt verktyg för att uppnå ett mentalt, klart och känslomässigt lugn.

Landa en stund i medveten närvaro

Vill du bara få landa, släppa taget och åka med på en guidad resa in i meditationens värld? Våra guidade meditationer är både för den erfarne meditatören och för den som är helt ny till praktiken.

Under våra guidade meditationer använder guiden olika tekniker såsom andningstekniker, visualiseringar och positiva affirmationer, för att hjälpa dig att slappna av och fokusera ditt sinne. Detta kan vara särskilt användbart för personer som är nya till meditation eller bara har svårt att tysta sina tankar på egen hand. Meditation är ett fantastiskt verktyg för att minska stress och ångest, öka fokus och uppnå ett mentalt, klart och känslomässigt lugn.

Gå djupare med Inre resan

Djupt inom oss bor en makalös kraft - en kraft som gör oss unika, kreativa varelser. Det är dags för oss att leva i enlighet med vår inre visdom. 

 

Alltför många tvekar i sin tro på den egna förmågan och känner att de måste passa in i samhällets normer för att bli accepterade. Vi måste byta perspektiv och se oss själva som skapare, laddade med energi och kreativitet, redo att flytta berg. Det är möjligt, om vi bara vågar lyssna till vårt hjärtas kall och ge oss själva chansen att tro på vårt eget jag och vår potential.

 

Inre resan är en självläkningsprocess där du blir vägledd steg för steg. Här leds du in till din kärna och villkorslös kärlek. Här kan vi påbörja en förlåtelseprocess för att lösa upp rotade mönster, livslögner, trauman och blockeringar. Vi kan avsluta gamla olösta konflikter och negativa föreställningar som du har om dig själv, så att du kan börja leva som den du verkligen är.

 

I de djupaste ögonblicken av sorg och i de svåraste besluten kommer vi att upptäcka vår sanna natur och den outtömliga förmåga vi har att forma det liv vi drömmer om. Alla nycklarna och verktygen vi behöver finns inom oss, och tillsammans kan vi låsa upp deras fulla potential. Är du redo och att komma närmare dig själv och vill skala bort det som skaver?

Tidsåtgång: 2-3 timmar

Pris: 3900 kr 

Facilitator: Jessica Svensson

bottom of page